Set joga kartica “Sretno dijete”

sretno-dijete-kartice
 1. Kome su namijenjene joga kartice „Sretno dijete”?
  Ove kartice mogu se koristiti na razne načine, pa su samim time pogodne za sve uzraste. Ipak, najviše različitih aktivnosti može se raditi s djecom starijom od 3 godine.
  Kartice su odlične za zajedničke aktivnosti roditelja i djece, a mogu ih koristiti i učitelji, odgajatelji te svi ostali koji rade s djecom.
 2. Što sve sadrži set kartica?
  Set joga kartica sadrži 12 kartica s ilustracijama i nazivima joga poza, 10 kartica s ilustracijama životinja/objekata koji opisuju joga poze, 5 kartica s objašnjenjima joga poza i 2 kartice s idejama za igre koje se mogu igrati s ovim karticama. Sve to upakirano je u platnenu vrećicu ukrašenu pomponima i trakicom u boji. Paketić se šalje u kuverti sa zaštitnim mjehurićima.
 3. Koja je cijena poštarine i kako se vrši slanje?
  Poštarina za slanje na području Republike Hrvatske je besplatna. Ako želite slanje u neku drugu državu, poslat ću Vam cijenu poštarine na e-mail nakon ispunjavanja obrasca ispod ovog teksta.
  Paket se šalje putem Hrvatske Pošte, te svaki kupac dobiva na e-mail šifru za praćenje paketa.
 4. Koliko dugo se čeka slanje paketa?
  Paket se šalje najkasnije 3 dana nakon vidljive uplate.
 5. Kako se može naručiti set joga kartica?
  Za narudžbu je potrebno ispuniti obrazac koji se nalazi ispod ovog teksta. Nakon toga poslat ću Vam e-mail s neobvezujućom ponudom.
 6. Koje su mogućnosti plaćanja?
  Kupnju je moguće izvršiti isključivo direktnom uplatom na transakcijski račun.
 7. Na koji način se obrađuju podaci uneseni u donji obrazac?
  Podaci se koriste za izdavanje ponude i računa, stupanje u kontakt, te dostavu proizvoda. Podaci se obrađuju u skladu s Pravilima privatnosti.
HRK 120
00
 • set 22 joga kartice
 • ideje za igre
 • objašnjenja joga poza
 • besplatna poštarina za RH
Adresa za dostavu
Poštarina za slanje na području Republike Hrvatske je besplatna. Ako želite slanje u neku drugu državu, poslat ću Vam cijenu poštarine na e-mail nakon ispunjavanja obrasca.