TKO SAM JA?

Ja sam Lea – mentorica za online poduzetnice.

U online svijetu aktivna sam od 2019. godine. Uz brend Zen poduzetnica, izgradila sam još dva brenda (Joga za djecu i Veganski recepti) na koje sam posebno ponosna. Kreiranjem sadržaja izgradila sam autoritet i stekla klijente u svakom od tih područja. Čvrsto vjerujem da svatko tko to želi, može izgraditi profitabilan brend online.

Kroz proces izgradnje vlastitih brendova testirala sam razne strategije, izlazila sam redovito iz zone ugode i razvijala vještine. Stekla sam puno teoretskog i praktičnog znanja koje sam odlučila prenositi dalje drugim poduzetnim ženama koje grade svoje brendove online.

Od 2021. godine certificirana sam učiteljica joge, te puno mudrosti koje učim kroz filozofiju i praksu joge primjenjujem u radu. To objašnjava i naziv brenda – Zen poduzetnica.

MOJA MISIJA

Moja misija je pružiti cjelovitu podršku ženama koje žele graditi svoj biznis u skladu sa sobom, dosljedno i hrabro.

Vjerujem da kada radimo ono što volimo doprinosimo i sebi i drugima. Svakoj ženi koja želi živjeti svoju svrhu kroz izgradnju vlastitog biznisa (online), bez žrtvovanja zdravlja da bi to postigla, želim biti podrška na tom putu.

MOJA VIZIJA PODUZETNIŠTVA

Stvaranje vlastitog biznisa je proces učenja, rasta i istraživanja koji obogaćuje naš život i daje nam priliku da svjesno kreiramo život u skladu s našim željama i vrijednostima.

Moj pogled na poduzetništvo i život općenito uvijek je cjelovit, pa i u svom radu imam takav pristup. Edukacija je bitna i važno je znati što trebamo raditi kako bismo izgradili brend i biznis, ali kada dođe vrijeme za primjenu – vrlo često jave se razne blokade i strahovi. Zato u svom radu podržavam poduzetnice kroz edukaciju, razvoj discipline, vještine organizacije, planiranja i smirenog pristupanja izazovima.

Zen poduzetništvo je za mene balans fokusiranog rada i odmora, discipline i opuštenosti, planiranja i spontanog praćenja intuicije.

Brend Zen Poduzetnica

Zen principi kojima se vodim u radu i životu:

  • prihvati sve dijelove sebe, jer to je osnova za sve druge promjene
  • vjeruj u proces i pronađi zadovoljstvo u njemu
  • disciplina je tu za naše najveće dobro
  • sve je prolazno – pa tako i uspjeh i neuspjeh
  • sve što radiš radi svjesno i polako
  • tvoja vrijednost ne ovisi o onome što se u tvom biznisu događa

Stvaranje vlastitog brenda i biznisa je predivan način da izgradimo životni stil u kojem imamo vremena, energije i novaca za sve što nam je važno, a istovremeno doprinosimo zajednici svojim znanjima i vještinama.

Taj proces zahtijeva od nas posvećenost, spremnost izlaganju i nelagodi. Iako nije uvijek lako – vrijedi.

Ako i ti želiš biti primjer da je moguće graditi biznis koji voliš i život u skladu sa sobom, bez žrtvovanja kvalitetnih navika i zdravlja – na pravom si mjestu.

Kako ti mogu pomoći?

MENTORSKI PROGRAM 1 NA 1

Oživi svoje ideje i ostvari konkretne rezultate radeći ono što voliš, bez stresa.

Personalizirani rad 1 na 1 tijekom kojeg postavljamo temelje tvog online biznisa i gradimo tvoj prepoznatljiv osobni brend. Od praktičnih znanja do stvaranja podržavajućeg mindseta – dobivaš cjelovitu podršku u početku svog poduzetničkog putovanja.

Zajedno radimo 10 tjedana. Sastajemo se 1x tjedno na Zoomu, a u danima između susreta radiš na onome što smo dogovorile. Tijekom cijelog trajanja programa u kontaktu smo putem WhatsAppa ili emaila – dostupna sam za podršku, feedback, savjet…

NEUSTRAŠIVA PODUZETNICA

Mini online program za osobni razvoj poduzetnica koje žele samopouzdano i dosljedno graditi svoj biznis.

Kroz osobno iskustvo i rad s klijenticama, primijetila sam da često znamo puno toga u teoriji – ali ne primjenjujemo. Prokrastiniramo, a ne znamo zašto. Ne prodajemo, a želimo da ljudi kupuju od nas.

U pozadini toga najčešće se krije neko uvjerenje ili strah koji nas želi zadržati na mjestu. Kada osvijestiš točno što te koči – onda možeš krenuti prema rješavanju tog izazova. Upravo u tome će te podržati ovaj program.

Program se sastoji od 9 video lekcija i pratećih radnih listića s pitanjima za rad na mindsetu.